Tilbage til webshop

Grøntsagskunde i skovlandbruget Myrrhis


Vil du have lækre grøntsager, høstet direkte fra en levende jord?

Er du interesseret i selv at høste, når det passer dig, så dine grøntsager er så friske som muligt? Høst-selv-modellen er god til dig, der er interesseret i kvalitetsgrøntsager dyrket i en levende jord. Den er god til dig, der vil have direkte forbindelse til, hvor din mad kommer fra. Modellen er især til dig, der ikke har tid, plads eller mulighed for at dyrke dine egne grøntsager.

Vi dyrker grøntsager i gravefri bede uden brug af kunstgødning og sprøjtemidler. Det gør vi, fordi vi vil have næringsrige grøntsager dyrket i kulstoflagrende (klimavenlig) og levende jord.

Tillidsbaseret kunde-til-bonde

Abonnements-modellen bygger på tillid. Vi har tillid til at du høster med omtanke. Du har tillid til, at vi gør vores bedste for at dyrke en passende mængde og bred variation af grøntsager til at forsyne dig.

Sådan fungerer det

Du høster selv, hvad du kan spise, efter vores vejledning. Er høsten stor, er der meget at høste til alle. Er der kun lidt, må man nøjes med mindre.
Høstsæsonen går for alvor i gang i juni, og fortsætter indtil jul. Vi forventer, at der allerede bliver lidt at høste i maj (eks. salat, bladgrønt og ærter).
Vi opdaterer dig og giver besked om, hvad der kan dyrkes pr. sms. Vi markerer grøntsagsrækkerne med farvede markører, så du ved, hvad og hvor meget der kan høstes.

Hvad koster det?

Du forudbetaler for hele sæsonen. På den måde ved vi, hvor mange vi skal dyrke til, og du er sikret høst fra juni til jul.

Pris 1800 kr pr. voksen (børn under 16 spiser gratis),
Bor I to voksne i husstanden er prisen 3600 kr, osv.

Hvad dyrker vi til dig

Salat, radis, ærter, gulerod, rødbede, pastinak, grønkål og andre kål, hokkaido, squash, persille, bønne, bladbede, porre, løg, hvidløg, sommerkartofler m.fl. samt enkelte flerårige grøntsager.

Tilmelding

Bor du i lokalområdet og vil abonnere på grøntsager kan du tilmelde dig ved at sende en email til myrrhis @ friland . org Sæson 2023 er for længst booket, men måske får vi ledige pladser i 2024.

Vi glæder os til at byde dig velkommen i grøntsagerne :)