Back to the webshop

Hvem er vi?

Vi er to ildsjæle med stor vision om at skabe mangfoldige og spiselige landskaber, der kan levere sund og nærende mad til kommende generationer, samtidig med at jorden regenereres, folk, dyr og insekter trives og miljøet forbedres. Det er ikke så svært endda 😊

Den ene halvdel af "Vi" er Tycho, som oprindeligt kommer fra Californien. Tycho har i årevis arbejdet med havebrug, grøntsagsproduktion og samspil mellem nytteplanter i nordlige økosystemer, både i Nordamerika og Danmark. Han er en dedikeret plantemand med særlig interesse for flerårige grøntsager, planter med medicinegenskaber og spiselige kvaliteter. Tycho ejer firmaet Myrrhis, der arrangerer havebrugskurser og har salg af flerårige spiselige planter som fokus.

Den anden halvdel af "Vi" er Karoline, som har en baggrund som biolog med speciale i økologi og jordkemi. Karoline brænder for samspillet mellem planter og dyr og integreret skovlandbrug. Hun ejer firmaet Permakulturhaven med kurser og foredrag om selvforsyning, permakultur design og bæredygtig livsstil som hovedtemaer. Karoline er også projektleder.

Vi har i januar 2017 begge modtaget Diplom i Permakultur for vores arbejde med Permakulturhaven Myrrhis.