Lidt om os

Permakulturhaven og Myrrhis ejes og drives af hhv. Karoline Nolsø Aaen og Tycho Holcomb.


Vi er to igangsættere med stor passion for en sund livsstil. Vores store vision er at skabe mangfoldige og spiselige landskaber, der kan levere sund og nærende mad til kommende generationer, samtidig med at jorden regenereres, folk, dyr og insekter trives og miljøet forbedres.

 

Tycho (oprindeligt fra Californien) har mange års erfaring med havebrug, grøntsagsproduktion og samspil mellem nytteplanter i nordlige økosystemer, både i Nordamerika og Danmark. Han er dedikeret plantemand med særlig interesse for flerårige grøntsager, planter med medicinegenskaber og spiselige kvaliteter. Tycho ejer firmaet Myrrhis, der arrangerer havebrugskurser og har salg af flerårige spiselige planter som fokus.

 

Karoline har baggrund som biolog med speciale i økologi og jordprocesser. Hun er særligt fascineret af samspillet mellem planter og dyr og den naturlige balance arter imellem. Hun ejer firmaet Permakulturhaven med kurser og foredrag om selvforsyning, permakultur design og bæredygtig livsstil som hovedtemaer. Karoline er også projektleder.


Vi har i januar 2017 begge modtaget Diplom i Permakultur, har en skøn skovhave og eksperimenterer med flerårige, spiselige planter på både lille og stor skala. Vi holder kurser, temadage og foredrag i bæredygtig havebrug og om spændende nytteplanter.